Disclaimer

Disclaimer voor MageCraftAgency.com


1. Algemene informatie


De informatie op MageCraftAgency.com is alleen voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ernaar streven om de informatie up-to-date en accuraat te houden, geven we geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u in dergelijke informatie stelt, is daarom strikt op eigen risico.


2. Externe koppelingen


Van tijd tot tijd kan MageCraftAgency.com links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door of op enigerlei wijze gelieerd zijn aan MageCraft Agency. Houd er rekening mee dat we de nauwkeurigheid, relevantie, actualiteit of volledigheid van de informatie op deze externe websites niet garanderen.


3. Professioneel Advies


De informatie op MageCraftAgency.com is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies. Je moet altijd een gekwalificeerde professional raadplegen voordat je beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website.

 

4. Beperking van aansprakelijkheid


In geen geval zal MageCraft Agency aansprakelijk zijn voor enige speciale, directe, indirecte, gevolg- of incidentele schade of welke schade dan ook, hetzij in een contractuele handeling, nalatigheid of andere onrechtmatige daden, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de website of de inhoud van de website. MageCraft Agency behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de website.


5. Copyright


Alle inhoud op MageCraftAgency.com, inclusief tekst, graphics, logo’s, afbeeldingen en software, is eigendom van MageCraft Agency of haar content leveranciers en wordt beschermd door internationale copyright wetten. Ongeautoriseerd gebruik of reproductie van welke inhoud dan ook is ten strengste verboden.

Geloof in de kracht van AI en strategie.

Neem contact op om onze digitale reis te beginnen.

Info

Vandenpeereboomstraat 336
1501 Halle (Buizingen)

 

Email: hello@magecraftagency.com

 

Tel.: +32 489 572 707

 

BTW: BE 0880.816.319